anderen over mij

Ik heb met Marije samengewerkt voor het ontwikkelen van mijn logo en huisstijl. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Marije kan de vertaling maken van briefing klant naar een doeltreffend resultaat, zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Haar jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze een fijne gesprekspartner is, goed kan meedenken en snel kan schakelen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een echte vakvrouw. Daarnaast is de samenwerking ook nog eens ontzettend gezellig.

Saskia Broersma Jenezon, oprichtster Hartopener (verbinding maken van het hoofd naar het hart, zowel in bedrijfsleven als op de yogamat)

—————————————

I have worked with Marije on two occasions, and both times I have been impressed with her professionalism, her creativity, and her talent. She has an an eye for what works, and an ability to know exactly what I need even before I do. The work feels like a partnership because she thinks with me, can translate my requirements with ease, but is also able to be firm and clear when she thinks there is a better way. As a result, the outcome each time has far exceeded my expectations.

Jonathan Lewis, personal developmentcoach at c-volution, writer

—————————————

Marije heeft o.a. de logo en huis stijl ontworpen voor het bezoek in mei 2014 van Z.H. Dalai Lama – zaken die ze ook toepaste op de verschillende media die ze voor ons heeft vormgegeven: de website, de programma-brochure, films, enz. Iedereen – staf en publiek – was er lovend over. Omdat ze gave heeft naar de kern van de wens van de klant te gaan, en tegelijkertijd creatief mee om te gaan, komt ze met verrassend en doeltreffende ideeën en ontwerpen. Ik hoop in de toekomst vaak met haar te kunnen werken op verschillende projecten.

Paula De Wijs, voorzitter Stichting Bezoek Dalai Lama Nederland

—————————————

Marije van Macdesigns heeft een prachtige, pure, professionele huisstijl voor Parcours ontworpen.
Ik ben nu in het bezit van een zeer smaakvolle en passende huisstijl met logo voor mijn visitekaartjes, brochures, displays en mijn website www.parcoursbegeleiding.nl
Mijn boodschap heeft Marije voortreffelijk begrepen. Het is treffend en tegelijkertijd subtiel vertaald. Het resultaat is de perfecte combinatie van hart, ziel en design!

Bovendien, ook niet onbelangrijk, bleek Marije een fijne, eerlijke, geduldige en betrokken persoonlijkheid om mee samen te werken. Kortom, ik kan iedereen die een originele persoonlijke no nonsens huisstijl wenst, Macdesigns aanraden.

Jolan Meijer-de Nijs, oprichtster Parcours (persoonlijke begeleiding bij borstkanker)

—————————————

Marije heeft een logo en visitekaartjes ontworpen voor www.lijnnatuurlijk.nl.
Het is een bijzondere prettige samenwerking geweest.
Van een eenvoudig idee naar een concreet geheel brengen vraagt creatieve oplossingen.
Marije voelt als geen ander aan wat de gedachten en visie is van een bedrijf en weet dat op onnavolgbare wijze om te zetten naar een pakkende weergave.

Nico Swart, oprichter van Praktijk voor Gewichtsbeheersing

—————————————

Een partij naar mijn hart! Marije kijkt écht naar de klant(behoefte) en verrast mij telkens weer met treffende creatieve designs. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Ik zie uit naar onze volgende samenwerking.

Cornelia Traudtner, marketing strateeg

—————————————

Marije heeft voor mijn bedrijf “www.hrmhuis.nl” een onderscheidend logo en professionele huisstijl gemaakt. Marije luistert goed en stuurt daar waar nodig. Ik vond het erg prettig, snel en gemakkelijk werken met haar. Met gevoel voor details die er toe doen en een juiste interpretatie van wat ik bied, heeft zij de uitstraling van mijn bedrijf precies gemaakt tot wat mijn bedoeling is.

Sylvia Weijmer, HR business partner voor HRM Huis

—————————————

Ik had een foto die nogal verpest werd door het felle licht dat van achteren scheen. Macdesigns heeft het keurig kunnen verminderen en ook de kleur van de foto realistischer gemaakt.
Ik ben erg tevreden over het resultaat!

Dinesh Gena

—————————————

Macdesigns heeft voor www.taartmetstyle.nl een nieuwe huisstijl ontworpen.
Bij het eerste voorstel van een 2tal ontwerpen zat het juist logo voor Taart Met Style er al bij.
Eenmaal alles uitgewerkt kan ik zeggen dat ik meer dan tevreden ben met de nieuwe huisstijl.
Het is een duidelijk, professioneel logo geworden.
Je kan dit ook met een gerust hart aan Macdesigns overlaten.

Ik raad het iedereen aan die opzoek is naar een ontwerp, logo e.d.
Macdesigns is professioneel en houdt volledig rekening met je wensen.

Miranda Haarsma, oprichtster Taart met Style

—————————————

Follow Me on Pinterest